FANDOM


Nappa

En Nappa (ナッパ) és un guerrer de l'espai, alt i corpulent, amb un estil basat, en bona part, en la força bruta. Duu el cap afaitat (més endavant es desvetlla que als guerrers de l'espai mai no els creix el cabell i que, per tant, una vegada afaitat és per sempre). Apareix com a company d'en Vegeta; junts viatgen a la Terra per aconseguir les boles de drac amb l'objectiu de demanar la vida eterna.

El seu nivell de combat és de 4.000 unitats, contra ell moren en Iamcha, en Xaos, en Ten Shin Han i en Cor Petit Jr.

Intervenció a Bola de Drac ZEdit

En arribar a la Terra s'enfronten amb els companys d'en Son Goku. En Nappa fa créixer sis Saibamans per que s'hi enfrontin. En el combat en Yamcha i els Saibamans moren, moment en que en en Nappa entra en combat. Primer s'enfronta amb Tenshinhan, fins que en Nappa li talla el braç. Tot seguit en Xaos fa un atac suïcida agafant-se a la seva esquena i esclatant però en Nappa surt il·lès. A continuació es proposa acabar amb en Ten Shin Han però es atacat per Cor Petit Jr i en Krilin ajudats per en Son Gohan però aquest darrer, encara un nen, no és capaç d'executar l'atac per por. Tenshinhan l'ataca una darrera vegada immolant-se també però només aconsegueix fer-li malbé l'armadura i ferir-lo lleument.

En Nappa llavors pretén acabar amb en Cor Petit i en Krilin però en Vegeta li para els peus per a esperar en Goku.

Tres hores més tard el combat torna a començar: Krilin el distreu mentre Cor Peit Jr li agafa la cua (la qual cosa debilita als guerrers de l'espai), però en Nappa està entrenat per no veure's afectat en aquest cas i la tàctica no funciona. Nappa inhabilita en Cor Petit Jr amb un cop al cap i centra els seus atacs en Gohan i Krilin fins intentar acabar amb Gohan amb una ona d'energia que atura Cor Petit Jr sacrificant la seva vida. En Gohan, enrabiat concentra tota la seva energia en un atac, l'"Ona de Llum Diabòlica" (Masenko) que en Nappa evita. Finalment, abans que pugui acabar amb Gohan, arriba Goku.

Contra en Goku, Nappa no és incapaç ni de colpejar-lo, ni tan sols amb el seu atac més poderós pot afectar-li. En Vegeta, tip de la seva incompetència li diu que pari i en Nappa llavors torna a atacar al Krilin i al Gohan, però en Goku el para amb un fort cop. En Goku llença en Nappa, incapaç de moure's, als peus d'en Vegeta i aquest, com a castic per fracassar, el llença a l'aire i el vaporitza.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.