FANDOM


Picolo1
Satanàs Cor Petit Jr
ピッコロ, Pikkoro
Altres noms Junior
Títols Gran Rei dels Dimonis
Sexe Asexuat
Naixement 9 de maig, any 753 (Planeta Terra)
Primera aparició Bola de Drac volum 14, capítol 166 (manga)
Bola de Drac capítol 134 (anime)
Espècie Namek
Tipus Lluitador
Altura 202 cm
Pes 92,7 kg
Tècniques Chō Bakuretsumaha
Chō Kyojin Jutsu
Bunshin
Gattai Kōsen

Gekitotsu Ultra Boo Boo Volleyball
Kikōha
Kizuato no Chiyu
Kōsengan
Mafūba gaeshi
Makankōsappo
Makōsen
Masenkō
Nobiru no Ude
Saisei
Shōgekiha
Tsuno Beam
Yūgō
Zanzōken

Fusions Mètode de Namek: Super Cor Petit, (Cor Petit Jr + Nail + Nail)
Escola base (Arts Marcials) Estil del Dimoni
Mestres Kaito
Deixebles Son Gohan
Son Goten
Trancs
Ocupació Guardià del Palau de Déu
Família Kattatsu (avi)
Satanàs Cor Petit (pare)
Totpoderós (contrapart del pare)
Piano (germà)
Tambourine (germà)
Cymbal (germà)
Drum (germà)
Veu Hiromi Tsuru (petit)
Toshio Furukawa (adult)

En Cor Petit Jr (ピッコロ, Pikkoro, Piccolo) És un poderós guerrer namekià, fill i reencarnació d'en Satanàs Cor Petit, Gran Rei dels Dimonis, part malvada del Déu de la Terra, engendrat amb la missió inicial de matar en Goku i conquerir la Terra.

Biografia Edit

Va néixer el 9 de maig de l'any 753, d'un ou expulsat per en Satanàs Cor Petit, Gran Rei dels Dimonis just abans de morir, tenia la missió de matar en Son Goku, va ser concebut com una continuació de la vida del seu pare i el seu naixement també va suposar la continuitat de la vida del Totpoderós, que restaria lligada a la seva, va entrenar durant tres anys amb l'objectiu de matar en Son Goku i conquerir el món.

Amb tres anys de vida va aconseguir un creixement físic espectacular i la seva força havia superat la del seu predecessor, va paricipar a la 23a edició del Gran Torneig Mundial d'Arts Marcials inscrit com a "Junior", arribant a la final contra en Son Goku, després d'un dur combat molt igualat i la destrucció de l'estadi va guanyar en Goku, finalment li va perdonar la vida i el va deixar marxar.

Anys més tard es va veure forçat a aliar-se amb en Goku per fer front a en Raditz, el germà d'en Goku, finalment el va vençer mentre en Goku el tenia agafat, amb un Makankōsappo que va atravessar els dos germans, abans de morir, en Raditz, li va revelar la futura visita de dos guerrers més forts que ell.

Mentre en Goku estaba a l'altre món entrenant amb en Kaito en Cor Petit es va fer carrec del seu fill Son Gohan, al que va sotmetre a un dur entrenament per fer front als dos guerrers de l'espai que havien de venir, però tot i la duresa externa en Cor Petit va començar a sentir efecte per el fill d'en Son Goku.

Els dos guerrers van arribar i ell i en Son Gohan s'hi van enfrontar al costat d'en Krilin, en Iamxa, en Ten Shin Han i en Chaoz, allà va morir defensant en Son Gohan d'un atac d'en Nappa, abans de que arribés en Goku resuscitat.

Degut a l'evolució del seu caràcter i el sacrifici per en Son Gohan, en Cor Petit va ser designat al Cel tot conservant el seu cos, així va poder travessar el Camí de la Serp per arribar al Planeta d'en Kaito i entrenar-s'hi, juntament amb en Iamxa, en Ten Sin Han i en Chaoz.

En els enfrontaments de Namek amb en Frízer va ser resuscitar per un desig al drac de Namek, en Porunga, allí es va fusionar amb el guerrer namek Nail, molt malferit per en Frízer, sent ell la base, això li va augmentar considerablement la força i es va dirigir al lloc on eren en Krilín, en Son Gohan i en Frízer, per enfrontar-se al darrer.

Derrotat i malferit per en Frízer, en Son Gohan se'l va endur a per ordre d'en Son Goku, i van ser traslladats a la Terra, com en Krilín i la Bulma.

Uns anys després d'haver estat aparentment eliminat per en Goku, en Frízer va venir a la Terra i en Cor Petit i els altres Guerrers Z van presenciar la mort dels dos tirans en mans del Trancs vingut del futur, que només es va identificar davant d'en Goku, quan aquest va arribar, li va parlar dels androides que vindrien al futur i li va donar el remei de la malaltia al cor que el mataria, però en Cor Petit va sentir tota la conversa gracies a la seva oïda privilegiada, revelant la noticia davant de tots sense posar de manifest la identitat del noi. A partir d'aquell moment es va entrenar amb en Goku i en Son Gohan per enfrontar-se als androides.

Amb l'arribada dels androides A 20 i A 19 es van reunir tots els Guerrers Z a la Capital del Nord per enfrontar-s'hi, l'A 19 va ser eliminat per en Vegeta, convertit en superguerrer, en Cor Petit es va enfrontar a l'A 20, en realitat el Dr. Gero, que li va xuclar energia i va fugir al seu laboratori per despertar els androides A 17 i l'A 18, que van eliminar en Gero i despertar l'androide A 16. Els Guerrers van ser derrotats per els androides i en Cor Petit va reunir-se amb el Totpoderós per fusionar-se amb ell a l'estil de Namek, després de molts dubtes el Totpoderós hi va accedir, sobretot per l'arribada del bioandroide Cel·lula que començava a fer estralls, en Cor Petit en va ser la base.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.